معرفی محصول
پودر آویشن شیرازی
آویشن نهتنها یکی از ادویههای محبوب در آشپزی امروزی است، استفاده از آن بهعنوان دارویی شفابخش و ضامن سلامت، تاریخچهای بسیار طولانی دارد. در دوران رم باستان، از این ماده برای جلوگیری از مسمومیت استفاده میشد و اگر کسی دچار مسمومیت میشد، در آب حمامش آویشن میریختند تا جلوی تأثیرات مخرب مسمومیت را بگیرند. در زمانی که هنوز یخچال وجود نداشت و نگهداری از مواد غذایی دشوار بود، این گیاه را در پخت غذا استفاده میکردند تا تأثیر مخرب گوشت فاسد شده را کم کند و از بیماریهای ناشی از غذاهای ناسالم جلوگیری کند. قبل از اینکه آنتیبیوتیکهای جدید به بازار بیایند، برای مداوای زخمها از روغن آویشن استفاده میشد.
خواص پودر آویشن شیرازی
- سلامت پوست را افزایش میدهد
- در بهبود گلودرد مؤثر است
- از مسمومیت غذایی جلوگیری میکند
- درمان نفخ معده
- تقویت سیستم ایمنی بدن
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر آویشن شیرازی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
خیلی تازه و خوش بو بود
نوش جانتون ❤️