معرفی محصول
پودر فلفل چیلی
هر روز توسط یکچهارم جمعیت زمین در کشورهای سراسر جهان خورده میشود. فلفل چیلی بوتههای چندساله متعلق به خانواده فلفل دلمهای هستند و تا زمانی که کریستف کلمب در سال ۱۴۹۲ به دنیای جدید راه یافت برای بخش زیادی از جهان ناشناخته بودند. معمولاً از فلفل چیلی بهعنوان ادویه استفاده میشود که میتوان آن را هنگام طبخ غذا یا بهصورت خشک و پودر شده مورداستفاده قرارداد.
خواص پودر فلفل چیلی
- سوختوساز بدن را افزایش میدهد
- از قلب محافظت میکند
- سرشار از انواع ویتامین است
- تقویت سیستم ایمنی
- بهبود کمخونی با فلفل قرمز
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر فلفل چیلی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
تند و خوش عطر و با کیفیت
نوش جانتون ❤️