معرفی محصول
پودر جوز هندی
یا جوز بویا با نام انگلیسی Nutmeg با نام علمی Myristica fragrans درختی همیشهسبز و میوهدار شبیه به درخت نارنج است. این درخت بومی مناطق گرمسیر و پربارش ازجمله کشور گرِنادا و جنوب شرق آسیا، چون شرق هندوستان و اندونزی است. کشورهای اندونزی و گرِنادا بزرگترین تولیدکنندگان جوز هندی در دنیا هستند. با خشکشدن هسته جوز هندی دانه آن از پوسته خود جدا میشود. پس از شکستن هسته میوه، به مغز یا دانه کروی شکل آن دست مییابند. دانه و غلاف اطراف هسته جوز هندی مصارف گوناگونی دارند، اما در بیشتر مناطق دنیا بهعنوان چاشنی غذا مورداستفاده قرار میگیرند.
خواص پودر جوز هندی
- حاوی آنتیاکسیدانهای قوی
- خواص ضدباکتریایی
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- حفظ سلامت مغز
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر جوز هندی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران