معرفی محصول
پودر خردل زرد
خردل بومی نقاط معتدل اروپا بوده و یکی از اولین محصولات زراعی کشتشده در این مناطق است. هزاران سال است که گیاه خردل در شمال آفریقا، آسیا و اروپا کشت شده و در یونان و روم باستان نیز محبوبیت بسیاری داشته است. خردل بهعنوان محصولی مهم و پرکاربرد تا دههها در آمریکای شمالی (مخصوصاً در ایالات کالیفرنیا و مونتانا) کشت میشد و پس از مدتی به مناطق بالایی ایالتهای غرب میانهٔ آمریکا نیز گسترش یافت.
هماکنون خردل در بیش از ۲۱ کشور کشت شده که بیشترین تولید آن مربوط به کشورهای اتحادیهٔ اروپا، نپال، کانادا، اوکراین و هندوستان است. باتوجهبه طعم ویژه و خواص درمانیِ خردل، استفاده از آن رواج دارد و سالانه صدها هزار تُن خردل در جهان مصرف میشود.
خواص پودر خردل زرد
- محافظت از پوست و مو
- پیشگیری از سرطان
- کمک به سمزدایی بدن
- کاهش کلسترول
- درمان درماتوفیتوز
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر خردل زرد
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران