معرفی محصول
پودر زنجبیل
زنجبیل گیاهی گلدهنده است و خواستگاه آن جنوب شرقی آسیا است. زنجبیل یکی از سالمترین و خوشمزهترین ادویههای روی کرهٔ زمین است. ریزوم (قسمت زیرزمینی ساقهٔ زنجبیل) بخشی از زنجبیل است که معمولاً بهعنوان ادویه استفاده میشود و به آن ریشه زنجبیل میگویند یا بهطورکلی زنجبیل نامیده میشود. زنجبیل را میتوان بهصورت تازه، خشک، پودر شده، بهعنوان روغن یا آب استفاده کرد. زنجبیل یک مادهٔ بسیار رایج در دستورالعملهای غذاهاست. بعضیاوقات به غذاهای فراوری شده و مواد آرایشی اضافه میشود.
زنجبیل استفاده شده در فروشگاه پینک ارگانو بهترین نوع زنجبیل چینی موجود در بازار هست
خواص پودر زنجبیل
- کاهش کلسترول
- بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمر
- کمک به کاهش چشمگیر قند خون و خطر بیماریهای قلبی
- مبارزه با عفونتها
- به درمان استفراغ و حالت تهوع کمک میکند
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر زنجبیل
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران