معرفی محصول
پودر سیر ایرانی
چاشنی است که از سیرکم آبگرفته شده و در پختوپز برای تقویت عطروطعم استفاده میشود. پودر سیر جز رایج مخلوط در انواع ادویه است. سیر در مناطق گرمسیری، در فصل پاییز کاشته میشود، در اوایل تابستان بالغ میشود و در اواخر تابستان برداشت میشود.
خواص پودر سیر ایرانی
- سبب کاهش کلسترول و فشارخون میشود
- باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود
- سطح گلوکز خون را کاهش میدهد و از دیابت جلوگیری میکند.
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر سیر ایرانی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
تا باز کردم بسته بندی رو بوی سیر کل آشپزخونه رو برداشت
نوش جانتون ❤️