معرفی محصول
پودر کاکائو ترک S9
کاکائو از درختی به اسم تئوبروما به دست میآید. این درخت ارتفاعی بین ۴ تا ۱۰ متر دارد و زیر سایه درختان بزرگتر از خود رشد میکند. برگهای این درخت ساده است و گلهای قرمز و کوچکی دارد که به طور منظم کنار هم قرار گرفتهاند. میوه این درخت تقریباً هم اندازه خیار، با رنگی زرد مایل به قهوهای است. داخل هر میوه کاکائو درون یک بافت گوشتی، بین ۲۴ تا ۴۵ عدد دانه قرار گرفته است. پودر کاکائو از تحتفشار قراردادن لوبیای کاکائو و حذف کره یا چربی آن به دست میآید.
تحقیقات جدید نشان میدهد که پودر کاکائو ترک S9 دارای ترکیبات مهمی است.کاکائو و پودر آنیکی از غنیترین منابع پلیفنلهاست. پلیفنلها آنتیاکسیدانهای طبیعیای هستند که در مواد غذایی مانند میوهها، سبزیها، چای و شکلات یافت میشوند. آنها دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطوح قند و کلسترول خون هستند.
خواص پودر کاکائو ترک S9
- میتواند پرفشاری خون را بهوسیلهٔ نیتریک اکسیدی که دارد، کاهش دهد.
- میتواند موجب کاهش خطر حمله قلبی و سکتهٔ مغزی شود.
- کلسترول بد خون را کاهش داده، مانند و به رقیقشدن خون کمک میکند.
- قند خون را بهبود بخشیده و ضدالتهاب است که همهٔ این خصوصیات با کاهش خطر سکته قلبی و مغزی همراه است.
- میتواند به بهبود خلقوخو و افسردگی کمک کند.
- مصرف کاکائو موجب افزایش آرامش و رضایتمندی در افراد میشود.
- طبع پودر کاکائو ترک S9 گرم و خشک است بهاینترتیب برای سرماخوردگی و سرفه و گلودرد انتخاب خوبی است.
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود 2 تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری پودر کاکائو ترک S9
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا 6 ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران