معرفی محصول
ادویه ترشی
مخلوطی از ادویهها است که بهخوبی در روند درستشدن و جاافتادن ترشی در آن باقی میماند و به میوهها و سبزیها ترشی خانگی شما عطروطعم بینظیری میبخشد. معمولاً ادویه کامل یا خرد شده را بهجای ادویه آسیاب شده در تهیه انواع ترشی استفاده میکنند. این مخلوط غالباً در پارچههای نخی بسته میشود و در حین تهیه ترشی به آن اضافه میشود و سپس هنگام جاافتادن آن از محتوی شیشه برداشته میشود. راز خوشطعم و عطر شدن یک ترشی واقعاً بینظیر و خوشمزه در ادویههایی است که به آبنمک و یا سرکه هنگام تهیه اضافه میکنید.
خواص ادویه ترشی
- سرشار از ماده مغذی سلنیوم
- درمان عفونتهای تنفسی، حالت تهوع، یبوست و سایر مشکلات گوارشی
- کاهش فشارخون و مبارزه با سرطان
- سلامت کبد و تثبیت سطح قند خون
- بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و کنترل اشتها
فرق ادویه دست ساز و شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری ادویه ترشی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران