معرفی محصول
سیاه دانه
طعمی تلخ دارد و بهعنوان ادویه در مواد غذایی بهخصوص ترشیجات استفاده میشود. سیاهدانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم بهعنوان ضد انگل، ضدباکتری و مسهل استفاده میکردند. مصرف سیاهدانه برای زنان شیرده مفید است؛ زیرا باعث افزایش ترشح شیر میشود. نامهای دیگر سیاهدانه، سیاهتخمه، سرپیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
خواص سیاه دانه
- مفید برای سردردهای میگرنی و سرگیجه
- پاکسازی سموم بدن
- سرشار از آنتیاکسیدان
- مفید برای دستگاه تنفس (از جمله تنگی نفس، آسم و …)
فرق ادویه دست ساز با ادویه بازاری ، شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری سیاه دانه
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران