معرفی محصول
ادویه کشمیری
مخصوص جوجه کباب و فیله چه به صورت سرخ کردنی و چه به صورت کبابی می باشد پایه ی ادویه کشمیری تخم گشنیز و پاپریکا می باشد که در رنگ دهی به خاطر نوع پاپریکایی که استفاده شده است نیاز به اضافه کردن زعفران ندارد و علاوه بر آن این ادویه عطر خاصی دارد طرز استفاده به این صورت است که به فیله یا جوجه به همراه روغن که به دلخواه می توانید آن را با سس مایونز یا سرکه مخلوط کنید که باید ۲ الی ۳ ساعت مرینیت شود این ادویه فقط نمک نیز احتیاج دارند.
خواص ادویه کشمیری
- دارای خاصیت آنتیاکسیدانی و کمک به بهبود سلامت چشم و کبد
- محافظت از پوست و دارای خاصیت جوانسازی، درمان جوش، خارش و بیماریهای پوستی
- سرشار از آهن، کمک به درمان کمخونی و تنظیم فشارخون
- پیشگیری از بروز سرطان و درمان آن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع سوءهاضمه
- تقویت فولیکولهای مو و افزایش رشد مو
فرق ادویه دست ساز و شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری ادویه کشمیری
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
نظرات کاربران