معرفی محصول
ادویه ایتالیایی
همانطور که از نام این ادویه مشخص است برای کشور ایتالیا است. ادویه ایتالیایی علاوه بر طعم محشر و فوقالعادهاش خواص زیادی هم دارد و بهعنوان یک افزودنی فوقالعاده در انواع پاستای ایتالیایی، خوراک مرغ و گوشت و نانها و سسها بکار میرود. بهعلاوه، این ادویه بینظیر برای سبزیها گریلشده، انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، سوپها و لازانیا نیز انتخاب خیلی خوبی است. بهصورت کلی ادویه ایتالیایی برای هر نوع غذایی که حاوی کربوهیدرات باشد گزینه بسیار مناسبی هست
خواص ادویه ایتالیایی
- کمک به معالجه نفخ، گاز یا درد معده
- جلوگیری از ترشکردن معده و کمک به هضم غذا
- کمک به کاهش وزن
- سلامت قلب و عروق را بهبود میبخشد
- مناسب برای کبد چرب
- درمانکننده یبوست
فرق ادویه دست ساز و شرکتی و آماده:
بین ادویه که بهصورت دستساز و تازه تهیه میشود و ادویهای که در بازار و سوپرمارکتها فروخته میشود ۲ تفاوت عمده هست
۱. ترکیبات ادویه
بیشتر ادویههای شرکتی حاوی مواد اولیه بیکیفیت با خلوص پایین و بعضاً دارای ناخالصی است که هم برای سلامتی افراد مضر هست و هم طعم خوبی به غذا نمیدهد. در واقع بیشتر ادویههای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هست. همچنین در خیلی موارد داخل ادویه گلوتن اضافه میکنند که برای سلامتی بسیار مضر هست.
۲. تاریخ مصرف
ادویههای موجود در بازار و سوپرمارکتها معمولاً مدتی طولانی در قفسهها میمانند و با اینکه هنوز تاریخ مصرفشان سر نرسیده است، آن طعم و عطر ادویه دستساز را ندارند. اما فرایند تولید ادویه در پینک ارگانو بلافاصله بعد از ثبت سفارش مشتری شروع میشود تا نهایت عطروطعم ادویه را حس کنید.
روش نگهداری ادویه ایتالیایی
- مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید.
- مطمئن شوید رطوبت وارد ظرف حاوی ادویه نشود.
- در صورت رعایت تمام اصول نگهداری این پودر را میشود تا ۶ ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد.
- ادویه که بیشتر از این زمان نگهداری شود عطروطعم اولیه خود را از دست میدهد.
- ادویههای پینک ارگانو طی یک فرایند کاملاً بهداشتی تولید میشود و هیچگونه مواد افزودنی ندارد.
- وزن نامعلوم
- وزن
50 گرم, 100 گرم, 200 گرم, 500 گرم
روی پاستا و پیتزا امتحان کردم
خیلی خوشمزه شد
کاش میشد فلفلش رو زیاد تر کنید
نوش جانتون ❤️
بزودی شخصی سازی رو برای ادویه ایتالیایی فعال میکنیم